Untitled
16 aug 2014
week 141: 7 t//m 13 augustus

Op 07 augustus zijn we na het avondeten met zijn vieren een stukje gaan wandelen. Bas en Laura hebben in het speeltuintje fijn geschommeld.
We zijn op 08 augustus boodschappen gaan doen bij de Jumbo. Bas had voor we gingen geplast, maar toen we net bij de Jumbo waren, zei hij dat hij moest plassen. Gelukkig deden ze er niet moeilijk over en vond Bas het reuze interessant op de “Jumbo-wc”; nou maar hopen dat hij het volgende keer niet weer wil…
Op 09 augustus hebben Mark en opa Van Mierlo de balken voor de schommel aan het speelhuisje bevestigd. Bas heeft druk “meegeholpen”.
Op 10 augustus kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars Pluisje weer ophalen. Bas, Esther en Lars hebben fijn gespeeld. Toen Mark Bas zijn laarzen uittrok, viel er wat uit: er zat een dode muis in zijn laars… Na het eten zijn Mark en Bas bij opa en oma Van Mierlo geweest. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline en tante Willeke en oom Arjan hier barbecueën. We hadden een tent in de tuin gezet omdat de weersverwachting niet heel goed was. Het waaide best hard en toen we een tijdje aan het barbecueën waren, begon het heel hard te regenen. Maar het was wel gezellig! Bas heeft niet zoveel gegeten; hij had het te druk met spelen en door de regen rennen. Na het toetje heeft hij dan ook nog een boterham en een stuk peperkoek gehad.
We zijn op 11 augustus boodschappen gaan doen. Bas mocht het glas weggooien, maar durfde de potjes niet in de glasbak te duwen. Ik heb de potjes zo in de glasbak gedaan dat ze er net niet in vielen en Bas sloeg er met de onderkant van een fles tegen totdat ze erin vielen. Dat vond hij erg leuk! In de winkel hebben we even met Jessie (die zit bij Bas op de Peuterspeelzaal) en haar moeder gekletst. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen.
Op 12 augustus zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas heeft even binnen gepuzzeld en is daarna met Lars naar buiten en naar de schuur geweest. We hebben in onze tuin: een zandbak, een trampoline, een waterbaan, een speelhuisje met glijbaan en bijna 2 schommels. Mark zei dat hij zou opmeten hoe lang de kettingen voor de schommels moesten zijn en toen vroeg Bas: “krijg ik ook een wipwap?” ;-).
We zijn op 13 augustus al vroeg naar het consultatiebureau geweest met Laura. Bas heeft lief gespeeld. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje, oom Tom en Eline kwamen ook. Bas heeft zich flink uitgeleefd met de stiften; net als thuis heeft hij in weinig tijd héél veel tekeningen gemaakt ;-). ’s Middags hebben Bas, Laura en ik even in de tuin gespeeld. Na het avondeten kwamen opa en oma Van Mierlo. We zijn even naar de eendjes gewandeld en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Bas drinkt al een tijdje zijn melk niet. In het weekend krijgt hij chocomel, dat drinkt hij wel op. Voor straf krijgt hij als hij zijn melk niet opdrinkt water in plaats van ranja en hij mag dan geen televisie kijken. En dan zegt hij: “Dat is wel een beetje jammer, maar dat is niet zo erg.” Of “dan kijk ik vanavond wel met papa naar het nieuws.”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative